Results 1 to 5 of 5

Thread: wiznet for sonicview premier download?

  1. #1

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    22
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Default wiznet for sonicview premier download?

    have to start over on my connection. where can i download wiznet 4.12 at?

  2. #2

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    At the Lottery Booth
    Posts
    3,724
    Thanks
    3,835
    Thanked 2,909 Times in 1,553 Posts
    Rep Power
    36

    Default Re: wiznet for sonicview premier download?

    Well for starters here is the wiznet program
    http://dsspros.com/forum/sonicview-3...t-3-0-2-a.html
    That is the program that you put on your computer so you can see what version the hub is at.

    This is the file that you need for your premier
    http://dsspros.com/forum/sonicview-3...29-2012-a.html
    Load this file via usb into your premier and let it update and it should bring your hub up to version 4.12
    http://www.gifsoup.com/view1/1526672/iron-maiden-different-world-o.gif





  3. The Following 2 Users Say Thank You to purriocity™ For This Useful Post:

    cmasjoe (09-25-2012),Sp0iler (09-22-2012)

  4. #3

    Join Date
    May 2010
    Posts
    1,061
    Thanks
    1,037
    Thanked 1,213 Times in 578 Posts
    Rep Power
    17

    Default Re: wiznet for sonicview premier download?

    See this and don't brick the Dongle:
    http://dsspros.com/forum/sonicview-d...b-upgrade.html

    Good luck,
    Sp0iler
    Please don't PM me with fta or box related questions.Ask them in the open forums so others can learn too.Thank you.

  5. The Following User Says Thank You to Sp0iler For This Useful Post:

    purriocity™ (09-22-2012)

  6. #4

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    22
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Default Re: wiznet for sonicview premier download?

    okay, I set wiznet up on new computer. I loaded the premier file from May 2012 and my wizet is showing 4.12. Also, when I ping the P$ IP, it replys. After all of this, I still have "CONNECTION FAIL".

    Any suggestions? Hopefully it's just something easy...

  7. #5

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    At the Lottery Booth
    Posts
    3,724
    Thanks
    3,835
    Thanked 2,909 Times in 1,553 Posts
    Rep Power
    36

    Default Re: wiznet for sonicview premier download?

    Quote Originally Posted by legendary View Post
    okay, I set wiznet up on new computer. I loaded the premier file from May 2012 and my wizet is showing 4.12. Also, when I ping the P$ IP, it replys. After all of this, I still have "CONNECTION FAIL".

    Any suggestions? Hopefully it's just something easy...
    either your server is down or you may have an input error.Check that you input all correctly.Post back results
    http://www.gifsoup.com/view1/1526672/iron-maiden-different-world-o.gif





Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •