Results 1 to 11 of 11

Thread: New jynxbox clone

  1. #1

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    29
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 4 Posts
    Rep Power
    0

    Default New jynxbox clone

    I just received a jynxbox clone from china I just wanted to test to see if it worked as good as my real jynxbox it does so far, but I can't flash any new clone software to it, in system info stays on 2.42 any ideas on this, it works with a off air module just like my original. reboots when you change channel but my orignal keeps rebooting this one stops after one reboot so I don't have to get up and do a hard reset with the switch on back! Oh, they told me it was a clone and I could not use Korean software only China software well that is what they emailed to me!

  2. The Following User Says Thank You to bstreet For This Useful Post:

    Mr Hanky (02-28-2014)

  3. #2

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    241
    Thanks
    434
    Thanked 164 Times in 90 Posts
    Rep Power
    5

    Default Re: New jynxbox clone

    I could not use Korean software
    That would be a good trick,since the original jynx box is from China also.......hmmmm.

  4. #3
    whositwhatnow Guest

    Default Re: New jynxbox clone

    i have 244 on mine works fine

  5. #4

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    131
    Thanks
    23
    Thanked 38 Times in 23 Posts
    Rep Power
    3

    Default Re: New jynxbox clone

    Quote Originally Posted by bstreet View Post
    I just received a jynxbox clone from china I just wanted to test to see if it worked as good as my real jynxbox it does so far, but I can't flash any new clone software to it, in system info stays on 2.42 any ideas on this, it works with a off air module just like my original. reboots when you change channel but my orignal keeps rebooting this one stops after one reboot so I don't have to get up and do a hard reset with the switch on back! Oh, they told me it was a clone and I could not use Korean software only China software well that is what they emailed to me!
    The box came with preloaded file, it was working fine just keep the it was. Why bother to messing with it, if you have extra bucks to get a new piece go ahead and mess with it.

  6. #5

    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    347
    Thanks
    99
    Thanked 133 Times in 96 Posts
    Rep Power
    5

    Default Re: New jynxbox clone

    I had a message from the seller in China telling me not to use the 242 filmware if it has it on it. This is a C/P of that part of my contact message after purchasing it.
    Code:
    www.songtaotech.com/jynxbox/243version.zip,
    if you get a new box, no a need update it at all. if you use a error firmware like the 242 version(it has the virus bomb and want to steal your iks account), please update your system to 243 version. Wasn't trying to post a live link, don't know how to disable it?
    Last edited by benney; 03-03-2014 at 06:48 AM.

  7. #6

    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    279
    Thanks
    20
    Thanked 86 Times in 60 Posts
    Rep Power
    2

    Default Re: New jynxbox clone

    How cheap is a clone.....and why buy one if you cant update it.....

  8. #7

    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    347
    Thanks
    99
    Thanked 133 Times in 96 Posts
    Rep Power
    5

    Default Re: New jynxbox clone

    I paid like $134 U.S.D and it had both 8psk module (JB200) and the other module (ATSC) for use with OTA channels if you have an old tv without a converter box. It may be up-date-able, however, you never know about the 3rd party software. I just left mine alone, after I tried the 144 bin and it showed bin I already had, I didn't try the next bin 145.????? It would appear that no mater what FTA you buy, the updates end at some point. The price for the clone's or others like it speak for themself, when you price HD Units.

  9. #8

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Toronto
    Posts
    201
    Thanks
    10
    Thanked 58 Times in 46 Posts
    Rep Power
    5

    Default Re: New jynxbox clone

    Quote Originally Posted by tbird686 View Post
    How cheap is a clone.....and why buy one if you cant update it.....
    no more updates not even for the original units jynxbox gone to the lite unit and left the V 2,3,4, and 5 for the the Chinese market to deal with the clones

  10. #9

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    close to Hell
    Posts
    3,924
    Thanks
    1,592
    Thanked 5,020 Times in 2,229 Posts
    Rep Power
    57

    Default Re: New jynxbox clone

    Quote Originally Posted by rsukhara View Post
    no more updates not even for the original units jynxbox gone to the lite unit and left the V 2,3,4, and 5 for the the Chinese market to deal with the clones
    what are you talking about there is no such thing as a jynxbox 4 or 5... they are called clones

    Loading up the short bus !!!
    baby Bobby, a nice guy , and Loretta
    All Aboard! ... Who's next?



  11. #10

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Toronto
    Posts
    201
    Thanks
    10
    Thanked 58 Times in 46 Posts
    Rep Power
    5

    Default Re: New jynxbox clone

    Quote Originally Posted by WebWizard View Post
    what are you talking about there is no such thing as a jynxbox 4 or 5... they are called clones
    sorry bro about the v4 and 5 i think it was the last beer made me miss type try to edit but was too late

  12. #11

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    close to Hell
    Posts
    3,924
    Thanks
    1,592
    Thanked 5,020 Times in 2,229 Posts
    Rep Power
    57

    Default Re: New jynxbox clone

    LOL too funny

    Loading up the short bus !!!
    baby Bobby, a nice guy , and Loretta
    All Aboard! ... Who's next?



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •